• Sumčák největší
Youtube kanál nachytano.cz Nachytano.cz na Facebooku TSS kanál nachytano.cz

Rybářská kuchařka

  • cadox fishing

08. 11. 2017 | Tataráček z lososového pstruha v koprovém želé

Postup Filet ze pstruha zbavíme kůže a kostí. Nakrájíme ho na malé kostičky. V misce smícháme kousky lososa s dijonskou hořčicí, solí, čerstvě namletým pepřem, limetkovou štávou, tabascem a koprem. Hmotu rozdělíme na dvě části a na potravinové fólii vytvarujeme válečky asi 2.5cm v průměru. Každý pevně zabalíme a dáme do mrazáku na dvě hodiny. Mezitím si připravíme koprové želé. V malém kastrůlku vaříme cukr s vodou, dokud se cukr nerozpustí....

08. 11. 2017 | Pstruh na víně se smetanou

Postup 1. Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. 2. V kastrůlku svaříme zakysanou smetanu s ryzlinkem. 3. Filety pstruha obalíme v hladké mouce. Poté v pánvi rozehřejeme máslo a olej a rybu opečeme dozla­tova. 4. Ušleháme žloutek s 2 lžícemi ryz­linku a smícháme s omáčkou. Vše ještě jednou zahřejeme, ale už nevaří­me. Osolíme a opepříme. 5. Rybí filety položíme na talíře, přidáme omáčku a ihned...

19. 11. 2011 | Kapr jako čína

19. 11. 2011 | Pečenáče z kapra

 


 
 
 
 

Osobní účet

 Zůstat přihlášen(a) Zapomenuté heslo?
Nemáte ještě svůj účet? Zaregistrujte se