• Jackson Trophy
Youtube kanál nachytano.cz Nachytano.cz na Facebooku TSS kanál nachytano.cz

Ostatní recepty

19. 11. 2011 | Závin s lososem a candátem

Suroviny na 2 záviny:     * 1 malá cibule     * 2 stroužky česneku     * 300 g mraženého listového špenátu     * 500 g listového těsta     * 150 g lososa     * 150 g candáta     * sůl     * pepř     * 5 lžic smetany na vaření     * 1 vejce     Postup: Troubu předehřejeme na 200 °C. Plech vyložíme...

19. 11. 2011 | Rybářský koláč

Suroviny:     * olej     * 200 g sýra     * 200 g pangasia     * 1 malá cibule     * 600 g brambor     * 300 g polohrubé mouky     * 50 g másla     * 4 velká vejce     * 1 prášek do pečiva     * sůl     * 200 ml smetany na vaření     * 1 zakysaná smetana     Postup: Troubu...

19. 11. 2011 | Ryba ve vinném těstíčku

Suroviny:     * 1 malá salátová okurka     * 1 svazek ředkviček     * 1 zakysaná smetana     * sůl     * pepř     * 2 vejce     * 200 ml sodovky     * 100 ml bílého vína     * 200 g hladké mouky     * 800 g ryby     * olej     * citron     * 1 hlávkový salát    ...

19. 11. 2011 | Tagliatelle s rybou a rozinkami

 Suroviny:     * 1 hrst rozinek     * 1 malá cibule     * 1 pomeranč     * 250 g tresky     * 100 g plátků slaniny     * 400 g tagliatelle     * 70 g piniových oříšků     * 1 snítka čerstvého kopru     Postup:  Rozinky spaříme horkou vodou a necháme je deset minut bobtnat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Z pomeranče...

19. 11. 2011 | Pita chléb s rybím karbanátkem

Suroviny:     * 500 g filé     * 1 houska     * 200 ml mléka     * 1 hrst čerstvé petržele     * 2 vejce     * sůl     * pepř     * strouhanka     * olej     * 4 pita chleby     * 1 žlutá paprika     * 2 rajčata     * 1 malá salátová okurka     Postup:  Troubu...

19. 11. 2011 | Rybí lasagne

Suroviny:     * 300 g bělomasé ryby     * sůl     * pepř     * 3 velká rajčata     * 250 g cherry rajčat     * olej     * 300 g lasagní     * 250 g sýra lučina     * 100 g sýra eidam     * 1 sklenička kaparů     * čerstvá bazalka     Postup: Troubu rozehřejeme na 200 °C. Rybu omyjeme a...

19. 11. 2011 | Lívance se pstruhem

Suroviny:     * 2 pstruzi     * sůl     * 2 citrony     * 100 g plátků anglické slaniny     * 300 ml kefíru     * 2 vejce     * 200 g hladké mouky     * 1 lžička prášku do pečiva     * 50 g másla     * 1 zakysaná smetana     * 1 stroužek česneku     * 1 lžíce majonézy     *...

19. 11. 2011 | Rybí škvarky z cejna se zázvorovou okurkou

Na jednu porci potřebujeme: Asi 200 g cejna (nebo jiné bílé ryby), sůl, hladkou mouku, koření Tandori, ale stačí i sladká nebo pálivá paprika, olivový olej, jarní cibulku. Příprava: Cejna očistíme, stáhneme z kůže a částečně ho vykostíme. Maso nakrájíme asi na dvoucentimetrové čtverečky a osolíme ho. V misce promícháme hladkou mouku s kořením a maso obalíme. Na rozpáleném oleji ho poté osmažíme do zlatova. Jako příloha se výborně hodí chléb a...

19. 11. 2011 | Štěpánská rybí huspenina

Suroviny: -1,5kg sladkovodních ryb- -2 mrkve- -1 bobkový list- -10 celých pepřů- -5 kuliček nového koření- -kyselé okurky- -250g sterilovaného hrášku- -želatinu- Postup: Do 2 litrů osolené a slabě okyselené vody přidáme bobkový list, kuličky pepře a nového koření, ryby a mrkev a povaříme. Když je maso měkké, vybereme ho, zbavíme kůže a kostí, polovinu umeleme a polovinu pokrájíme. Mrkve rovněž pokrájíme, přidáme 3-4 pokrájené okurky, hrášek a...

19. 11. 2011 | Vánoční rybí pudink

Suroviny: -500g masa ze sladkovodních ryb- -kmín- -5 vajec- -100g másla- -50g krupice- -sůl- -pepř- -strouhaná citronová kůra- Postup: Rybí maso udusíme s trochou utlučeného kmínu na másle. Zbavíme ho kůží a kostí, umeleme a dobře promícháme s 5 žloutky, máslem, krupicí, solí, pepřem a strouhanou citronovou kůrou. Nakonec vmícháme sníh z 5 bílků,hmotu vložíme do vymazané pudinkové formy (nebo patentní zavařovací láhve) a 2 hodiny vaříme v páře....
 


  • volný 2
  • mošnov krmení
 
 
 
 

Osobní účet

 Zůstat přihlášen(a) Zapomenuté heslo?
Nemáte ještě svůj účet? Zaregistrujte se